Volledig zichtdichte heidematten van Europese makelij

Volledig zichtdichte heidematten van Europese makelij

Ze zijn weer leverbaar, exclusief bij AMEVO. De prachtige en volledig zichtdichte heidematten van Europese makelij. Bij uitstek geschikt voor hoveniers die uitgekeken zijn op het plaatsen van wéér een standaard houten schutting en hun klanten graag een natuurlijker alternatief willen bieden.

Europese heidematten

Met een gewicht van 5,5 tot 6 kg per m² zijn deze heidematten volledig zichtdicht en dus de ideale oplossing voor een mooie natuurlijke tuinafscheiding. De strengen heide zijn om de 10 cm met een sterke gegalvaniseerde draad aan elkaar gebonden. Dit zorgt voor een mooie sterke mat waar je klanten minstens 15 jaar van kunnen genieten. Deze heidematten zijn dus vele malen dikker dan de welbekende Oosterse heidematten.

Europese heidematten

Voor een nog natuurlijker look kun je ze ook laten begroeien met klimplanten. Ook kunnen ze perfect gecombineerd worden met bijvoorbeeld de antracietkleurige of corten stalen Mevoline kantopsluitingen.

Er is trouwens ook een handige ringtang met bijbehorende nietjes, waarmee deze schermen eenvoudig aan een hekwerk kunnen worden bevestigd.© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788