Labels

Hier vind u een uitgebreid assortiment labels. Onder andere de welbekende thermo-transfer Ringot etiketten en cross labels. Daarnaast diverse bundellabels van PVC en Tyvek.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

T.T. cross labels

Thermo-transfer cross labels zijn gemaakt van 0,45 mm dik HDPE en passen perfect op de kruispiketten. Ze zijn standaard voorradig in het wit. Je hebt keus uit 4 maten zonder stormgat en 2 maten met stormgat. De labels met stormgat zijn ideaal voor buiten gebruik. Het stormgat voorkomt dat ze van het kruispiket waaien. T.T. cross labels worden veel gebruikt in de veredeling. Je kunt ze makkelijk met je eigen Thermo-transferprinter bedrukken. Eenzijdige bedrukking en andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Onze verkopers helpen je graag.

T.T. Ringot labels

Dit witte label heeft een gat met een diameter van 9 mm en past perfect op de kruispiketten. Ook T.T. Ringot labels worden veel gebruikt bij zaadselectiebedrijven. Ze zijn verkrijgbaar in een maat namelijk 6,5 x 2,5 cm. Leverbaar met of zonder verstevigingstape rond het gat, wat ervoor zorgt dat het gat minder snel doorscheurt. Bedrukking met een cijferreeks en andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Geel hebben we trouwens voorradig.

Tip: Kies bij buiten gebruik dus altijd voor de versie met verstevigingstape.

Tyvek labels

Er zijn twee soorten labels gemaakt van 105 grams Tyvek. Dit materiaal is weerbestendig en scheurt niet. Er is keuze uit een veldlabel, deze kun je in het midden vouwen en met de twee labelogen blijft hij goed op een kruispiket zitten. Als tweede is er de bundellabel, deze heeft een labeloog en geen vouwstreep in het midden. Beide typen hebben pinfeedogen voor gebruik in een matrixprinter.

PVC bundellabels

Handige en sterke PVC etiketten met een messing oog en een koperdraadje. Op aanvraag zijn andere kleuren leverbaar en is eenzijdige bedrukking mogelijk.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788