Steeketiketten

AMEVO levert een uitgebreid assortiment steeketiketten. Allereerst de duurzame bamboe Ekostekers en houten etiketten. Deze zijn eenvoudig met onze merkstiften te beschrijven. Daarnaast nog verschillende maten en kleuren steekstripetiketten en PVC en HDPE steeketiketten.

Producten 1-16 van 116

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Er zijn dus vele soorten steeketiketten, maar welke is nu het meest geschikt? Hieronder vind je de verschillen.

Natuurlijke steeketiketten

Wil je een mooie natuurlijke uitstraling, kies dan de bamboe Ekostekers of houten steeketiketten van AMEVO. De gele coating van de houten etiketten bestaat uit op lijnolie basis gemalen verf, dus zeer milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze erg makkelijk te beschrijven. Beide zijn op aanvraag bedrukt en op maat leverbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Kunststof steeketiketten

Etiketten uit kunststof zijn er in vele soorten.

  • Allereerst de steekstripetiketten, er zijn 2 soorten. De steekstripetiket RT: Een uitermate voordelig en duurzaam polypropyleen steeketiket. Het is een zeer stevig en sterk steeketiket met een afgeronde bovenkant. Bovendien is deze gemaakt van gerecycled consumentenafval en ook weer volledig te recyclen, dus een duurzame keus. Daarnaast is er een 0,6 mm dik polystyreen steekstripetiket met ronde versterkte randen.
  • Lange polystyreen witte steeketiketten met en zonder etikettensleuf. AMEVO heeft de lange steeketiketten verbeterd. Door een andere productiemethode zijn ze altijd zonder krassen en hebben deze etiketten een vaste lengte! Nu zowel met en zonder sleuf waaraan sleufetiketten vastgezet kunnen worden. Ze zijn makkelijk te beschrijven doordat het materiaal iets poreus is. Nu al in 30 cm leverbaar, de 40, 50 en 60 cm volgen in de loop van 2021.
  • Er zijn PVC steeketiketten standaard voorradig in drie maten en 8 verschillende kleuren, andere maten zijn op bestelling leverbaar. Ook bedrukking is mogelijk.
  • Naast de gewone PVC steeketiketten zijn er ook thermo-transfer etiketten van PVC. Deze zitten op een rol en zijn verkrijgbaar in 300 µ en 350 µ, standaard voorradig in het wit. Op aanvraag zijn eenzijdige bedrukking en andere kleuren leverbaar.
  • Ook zijn er HDPE thermo-transfer steeketiketten op een rol, met een dikte van 450 µ. Wit en gekleurde zijn op voorraad in twee maten. Ook deze zijn op aanvraag eenzijdig bedrukt leverbaar.
© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788