Potten en containers

AMEVO biedt een uitgebreid assortiment aan potten. Van vierkante potten en boomcontainers, tot kuipen. Ook de unieke Aqua-Easy hangpot met handig vulsysteem vindt je hier. Ook de Thermodisc afdekschijven en rijplaten voor op uw kwekerij zijn hier te vinden.

Producten 1-16 van 132

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Diversiteit in potten en containers

Potten en containers zijn er in vele maten en soorten. Welke plantcontainers het meest geschikt zijn hangt af onder andere af van het gewas dat er in komt. Duurzaamheid speelt ook een steeds grotere rol, bij de vierkante potten vind je dan ook taupe kleurige potten. Deze zijn volledig recyclebaar.

Maatvoering van potten en containers

De maat van potten en containers wordt vaak aangeduid met een P of een C. De P met het getal erachter geeft dan de maat in centimeters van de pot aan. Bij de C staat het getal erachter voor de inhoud in liters van de betreffende pot. De P kom je vooral tegen bij de vierkante potten, zoals de welbekende P9 en P11 voor vaste plantenteelt. De C wordt daarentegen weer meer gebruikt bij boomcontainers en rozenpotten.

Ook levert AMEVO een aantal aanvullende producten voor de potten- en containerteelt:

Flowerbags en stektrays

Flowerbags zijn plantzakken met uitsparingen waar de planten uitgroeien. Ideaal voor de teelt van bijvoorbeeld violen of aardbeien. Je eindklant heeft direct een mooi product waar hij of zij lang van kan genieten. Voor de opkweek van stek of zaailingen leveren wij diverse maten stektrays.

Afdekmaterialen

AMEVO presenteert de Thermodisc en Thermodisc LN, topkwaliteit afdekschijven, beter en véél goedkoper dan kokos afdekschijven.

CC-Rijplaten

Een uitermate handig en lichtgewicht systeem voor rijpaden. Veel lichter in gewicht en geluidsarmer dan betonpaden.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788