Foliën

AMEVO biedt een uitgebreid assortiment folie, onder andere diverse verpakkingsmaterialen, zoals het unieke Thermostretch, maar ook andere folies zoals tunnelfolie en vijverfolie.

Producten 1-16 van 50

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Folie voor tunnels

Wil je nieuw folie op je tunnel, of heb je net nieuwe bogen gezet? Kies dan voor Mevolux E.V.A. tunnelfolie. Dit is een hoogwaardige transparante 3 laags folie met een dikte van 0,18 mm en een UV-garantie van 4 jaar. Wil je steviger folie in de deuren van je tunnel? Dan bied Mevolux gewapend folie de uitkomst. Door de brede spijkerrand is het eenvoudig te bevestigen aan frames. Voor extra isolatie is er het Mevolux noppenfolie. Dit is wel een echt seizoensproduct en normaal gesproken alleen in het najaar en de winter verkrijgbaar. Mocht je toch een scheur in je folie hebben, dan is dit eenvoudig te repareren met het Nitto reparatietape.

Tip: Gebruik ons groene tunnelband om het folie af te spannen en buisklemmen om het tunnelfolie aan de tunnelframes te bevestigen.

Wist je trouwens dat wij ook verenstalen tunnelstaven hebben om lage tunnels over plantbedden te maken?

Landbouwfolie

Landbouwfolie wordt bijvoorbeeld gebruikt onder gronddoek bij containervelden, maar ook als grondafdekking en voor het inkuilen.

Tip: Met zandslurfen voorkom je het opwaaien van het landbouwfolie.

Andere diktes o.a. 0,02 / 0,05 en 0,10 mm en andere breedtes zijn trouwens op aanvraag leverbaar.

Verpakkingsfolie

Naast het gewone rekwikkelfolie levert AMEVO ook het unieke ThermoStretch rekwikkelvlies. Dit is speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens het vervoer van stek, jonge planten en temperatuur gevoelige planten en bloemen.

Vijverfolie

Bij vijverfolie is er de keus uit PVC en EPDM vijverfolie. Bij deze categorie vindt je meer informatie over de verschillen en dus welke keus het beste is voor je project.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788