Gronddoeken

AMEVO biedt een uitgebreide assortiment gronddoeken, ook wel bekend als worteldoek, of juist anti worteldoek. Er is bovendien een volledig biologisch gronddoek leverbaar. Daarnaast levert AMEVO ook ongeweven geotextiel en bevloeiingsmatten. Uiteraard leveren wij ook de benodigde bevestigingsmaterialen.

Producten 1-16 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bevloeiingsmatten

Mevolon bevloeiingsmatten zijn gemaakt van gerecyclede vezels op een vliesdoek. Ze zorgen voor een gelijkmatige verdeling van water aan de op het doek staande planten. Standaard is er de 300 grams variant, maar andere varianten en maten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Gronddoeken en geotextiel

Voor gronddoek ben je bij AMEVO aan het juiste adres. Wij leveren maar liefst 5 kwaliteiten, waarvan eentje ook in het wit verkrijgbaar is. Allemaal leverbaar in verschillende breedtematen. Ook is het mogelijk Mevolon antiworteldoek tot ca. 2.800 m² volledig op maat te laten maken, maximale grootte is afhankelijk van de gekozen kwaliteit. De stukken worden dan aan elkaar gezet met een zogeheten kapnaad, daardoor ligt Mevolon gronddoek op maat altijd 100% vlak. Onze verkopers kunnen je er alles over vertellen.

Ook is er het Bio-gronddoek Plus, een 100% biologisch ongeweven geotextiel. Het is gemaakt van PLA-vezels en heeft een levensduur van circa 5 jaar.

Tenslotte is er nog het ongeweven geotextiel. Dit beperkt UV stabiele doek is uitermate geschikt onder bijvoorbeeld kunstgras.

Bevestigingsmaterialen

Antiworteldoek moet je natuurlijk ook vast kunnen zetten. AMEVO biedt hiervoor een drietal maten gronddoekpennen, ook wel U-draadpen genoemd. Deze zijn ook uitermate geschikt voor het vastzetten van bijvoorbeeld kokosmatten. Om stukken gronddoek te verbinden of vast te plakken op beton, of asfalt is er het ijzersterke gronddoektape. Ook uitstekend geschikt om wortelschermen of EPDM rubberfolie te verbinden.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788