Gereedschap

AMEVO presenteert een uitgebreid assortiment aan professioneel tuingereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen van gerenommeerde merken als Felco, ARS, Birchmeier en Fento.

Producten 1-16 van 176

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het leveren van topkwaliteit planten, groenten, of groenproject staat of valt bij goed gereedschap. AMEVO levert een breed assortiment professioneel gereedschap voor hovenier en kweker.

Professioneel snoeigereedschap

Met ARS en Felco levert AMEVO twee topmerken in snoei- en zaaggereedschap. Zo is de Felco 2 al jaren dé standaard onder de snoeischaren. Voor het knippen van stek en het oogsten van bijvoorbeeld paprika’s is de ARS 300LR de absolute top.

Tip: De Unbelievable Saw, onmisbaar in elke hoveniersbus, supersnel takken afzagen, ook op plekken waar je met de motorzaag niet bij kunt.

Professioneel gereedschap

Uiteraard levert AMEVO niet alleen snoeigereedschap, maar ook bijvoorbeeld ook harken, schoffels en spades van Spear & Jackson. Ook klein handgereedschap vind je uiteraard bij ons.

Ook zijn er een aantal werktuigen die zware werkzaamheden een stuk lichter maken en zo lichamelijke klachten kunnen voorkomen. Als je vaak palen plaatst, of juist moet verwijderen, maken de Labora handhei en de De Wit hefboom dit stukken makkelijker. Maak je bij bestrating vaak gebruik van grotere terrastegels, gebruik dan de Labora vacuüm tegelzuiger om je rug te ontlasten. En bij het straten draag je natuurlijk altijd Fento ergonomische kniebeschermers en goede handschoenen.

Birchmeier

De professionele rugspuiten en plantenspuiten van het Zwitserse Birchmeier staan al jaren garant voor topkwaliteit. Verschillende typen zijn uit voorraad leverbaar, van de 0,5 liter Foxy Plus tot de voor zuren geschikte RPD 15 PB1. Ook voor de verschillende toebehoren en reserveonderdelen kun je uiteraard bij ons terecht.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788