Cas Zwaan

Sinds herfst 2020 is Cas Zwaan onderdeel van AMEVO. Cas Zwaan heeft met de gepatenteerde CZ Orchideeënhaakjes een unieke positie in de tuinbouwmarkt. Maar ook met de tussenhouders, self closing clips, en cactusprikkers zet Cas Zwaan stuk voor stuk slimme producten op de markt, die perfect in het AMEVO assortiment passen.

Producten 1-16 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

CZ Orchideeënhaken

De gepatenteerde CZ orchideeënhaken zijn een groot succes, orchideeën aanbinden was nog nooit zo gemakkelijk. Ze zijn simpel en zeer gebruiksvriendelijk. Een ander belangrijk punt is dat de haken ook zeer ARBO vriendelijk zijn. De haken zijn met een speciaal rubber bedekt, zodat de stelen van de plant niet kunnen beschadigen. Ook een versie bedekt met papier leverbaar, voor een mooie natuurlijke uitstraling.

CZ clips

Cas Zwaan is ook bekend om zijn innovatieve clips:

  • CZ Easy together clip, met deze clip houd je eenvoudig 2 orchidee takken perfect bij elkaar. Met het opzetstuk kun je zelfs 3 of 4 takkers bij elkaar houden.
  • CZ Self closing clips. Deze clip schuif je over de stok en tak en hij sluit zich zelf.
  • CZ Twistclip BIO, deze is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Schuif de clip over de tak en stok, twist hem een kwart slag en kláár.
  • CZ Bamboe clip & klaar, deze duw je op de stok, knijp de klem dicht en klaar.

Ook deze clips zijn allemaal gepatenteerd.

Overige CZ producten

Naast de CZ Orchideeënhaakjes en CZ clips is er nog de CZ plantenprikker. Dit is een fantastisch hulpmiddel om vetplantjes, cactussen of fruit op een stok te zetten in bijvoorbeeld boeketten of bloemstukken. Ook is er het CZ fixeerframe dat voorkomt bij o.a. Gerbera's dat de glaswol omhoog komt tijdens groei en water geven en trekken van de plant.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788