ARS en Felco scharen en zagen

Met ARS en Felco levert AMEVO twee merken die al sinds jaar en dag dé standaard zijn als het gaat om professioneel snoeigereedschap, zoals snoeischaren en zagen. Ook voor de verschillende Felco reserveonderdelen ben je bij ons aan het goede adres.

Producten 1-16 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

ARS 

De ARS UV-47 stokzaag is vervaardigd uit SK 5 staal en heeft een spits toelopend, gebogen blad voor een betere grip in de zaagsnede. Hij is daarnaast voorzien van een haakvormige punt, welke erg handig is voor het verwijderen van kleine takjes. De Super-TURBOCUT tanden snijden moeiteloos door iedere houtsoort. Zowel tegen de structuur/draad van het hout in als met deze structuur/draad mee. Deze zaag past, net als het Metallo snoeielement, perfect op de ARS telescoopstelen.

Felco

Ervaring, ruim 73 jaar. Al in 1945 werd de eerste Felco snoeischaar ontworpen.

Perfectie tot in de kleinste details, er wordt bij het ontwerp van snoeigereedschap rekening gehouden met ergonomie, gebruiksgemak, onderhoud en serviceverlening.

Technologie & vakmanschap, deze combinatie leidt tot de geroemde kwaliteit. De laatste technologie wordt gebruikt en elk stuk snoeigereedschap wordt door een specialist handmatig gecontroleerd voordat het de fabriek uitgaat.

Zwitserse precisie, Felco is een Zwitsers merk waar precisie op alle niveaus hoog in het vaandel staat.

Innovatie & milieubewust, Felco is innoverend en er wordt 100% op groene stroom geproduceerd.

Hierdoor is Felco nog altijd het meest aanbevolen merk in snoeigereedschap en heeft het wereldwijd een leiderspositie. De functionaliteit van Felco staat garant voor een lange levensduur. De messen zijn vervaardigd uit eerste klas staal en zijn met grote nauwkeurigheid gehard en niet geklonken, waardoor vervanging mogelijk is. AMEVO kan je alle Felco artikelen en onderdelen leveren.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788