Markeersystemen

AMEVO levert ook verschillende markeersystemen. Markeren van uw akkerbouwgewassen in het veld wordt zeer eenvoudig met het Fibrex markeersysteem. Daarnaast zijn er ook nog merkringetjes, -vlaggetjes en veredelingsklemmen, om eenvoudig planten te markeren. Dus uitermate geschikt voor de veredeling van bijvoorbeeld aardappels, tomaten en bloemen.

Producten 1-16 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Fibrex markeersysteem

Dit zeer duurzame Fibrex markeersysteem is zeer geschikt om bij open teelten, bijv. akkerbouw, markeringen aan te brengen. De piketten zijn gemaakt van glasfiber en polyester. Ze zijn erg stevig en zo flexibel dat ze terug buigen naar de originele stand, nadat ze bijvoorbeeld door landbouwmachines omgebogen zijn. De Deltavlaggen kunnen met het bijpassende klemstuk eenvoudig op de 150 cm lange piketten bevestigd worden. 

Merkringetjes

De merkringetjes zijn er in twee maten. Ze worden gebruikt voor het merken van gemaakte kruisingen ten behoeve van de productie van zaad, waarbij per periode een andere kleur wordt aangebracht.

Merkvlaggetjes

Merkvlaggetjes zijn beschrijfbare en goed zichtbare vlaggetjes die je door de flexibele krulstaart eenvoudig aan de plant kunt hangen. Ideaal om de vruchtontwikkeling te volgen bij de teelt van glasgroenten, met name bij paprika’s. Door wekelijks steekproefsgewijs een aantal jonge vruchten te merken met een bepaalde, wekelijks afwijkende kleur, kan je de vruchtontwikkeling volgen. Zo kun je een gerichtere productie-prognose maken. Je kunt ze trouwens ook in de veredeling en zaadproductie uitstekend gebruiken.

Veredelingsklemmen

Verdelingsklemmen zijn hele kleine polystyrene klemmetjes van maar 25 mm en ze zijn ideaal voor kleurcodering bij zaadselectiebedrijven. Ze zijn verkrijgbaar in gewone en metallic kleuren. Ze gaan wel uit het programma, dus op=op.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788