Gazen en bevestigingsmaterialen

AMEVO levert een groot assortiment aan gazen. Van windbreek gaas en schaduwgaas tot steungaas voor uw gewassen en gazen ter bescherming van uw gewas. Uiteraard leveren wij ook de benodigde bevestigingsmaterialen. Daar vind je ook tips voor het bevestigen van de gazen.

Producten 1-16 van 171

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor elk gebruik heeft AMEVO het juiste gaas.

Dieren- en insectenwerende gazen

Last van vogels, of wil je klant geen mollen in het gazon van zijn nieuwe tuin? Daar hebben wij een uitgebreid asortiment gazen en netten voor, maar AMEVO levert bijvoorbeeld ook vliegengaas.

Gaaslappen

Mevotex gaaslappen zijn topkwaliteit gaaslappen, verkrijgbaar in jute en jute-acryl. Beide zijn leverbaar in vele maten.

Scherm-, windbreek- en Mevoleengazen

AMEVO heeft al jaren een zeer uitgebreid assortiment met vele maten en soorten scherm- en windbreekgazen. Mochten er daar toch niet een tussen zitten die aan uw eisen voldoet, dan zijn er altijd nog de Mevoleengazen. Deze kunnen volledig op maat en met verschillende afwerkingen worden gemaakt.

Schermmiddelen

Schaduwwerking kun je natuurlijk slechts tijdelijk nodig hebben, dus ook voor schermmiddelen ben je bij AMEVO aan het juiste adres.

Steunnetten

Mevonet 125 en Mevonet 170 steunnetten zijn onmisbaar in de snijbloemen- en groenteteelt.

Teeltbescherming

Je wilt natuurlijk niet dat je teelt vorstschade oploopt. Base UV afdekvlies, of Mevocover 138 bieden daarvoor een goede bescherming.

Bevestigingsmaterialen

Een goede bevestiging van alle gazen en netten staat of valt met goede bevestigingsmaterialen. Er staan ook enkele tips voor een goede installatie van de verschillende gazen.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788