Tuinmaterialen

AMEVO levert vele tuinmaterialen voor de hovenier en groenvoorziener, onder andere natuurlijke tuinafscheidingen. Daarnaast vind u hier onder andere gietranden, vijvermaterialen, kunstgrassen en het Wallguide gevelbegroeiingssysteem.

Producten 1-16 van 61

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gietranden, wortelschermen, grindplaten en kunstgrassen

Nu we steeds meer geconfronteerd worden met hete droge zomers, zijn gietranden nog belangrijker voor het goed aanslaan van je net geplante laanbomen. Je vindt ze in het zwart, of in het grasgroen. Deze laatste kleur geeft een mooie natuurlijk uitstraling aan het geheel.

Tip: Gebruik gronddoektape om de gietrand aan elkaar te zetten.

Om woekerende soorten bamboe in toom te houden zijn wortelschermen de ideale oplossing. Ook kunnen ze gebruikt worden om te voorkomen dat boomwortels verharding omhoog gaat duwen. Mevoraster split/grindplaten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ze zijn standaard leverbaar in zwart en wit, groen is op aanvraag leverbaar. Wil je klant een mooi gazon, maar niet de lasten van gazononderhoud? AMEVO heeft een aantal mooie kunstgrassen in het programma. En natuurlijk de benodigdheden om het te verwerken.

Natuurlijke tuinafscheidingen

AMEVO heeft een serie prachtige natuurlijke heidematten en hazelaarschermen voor de tuin. De allerbeste kwaliteit Europese heidematschermen. De hoogste kwaliteit hazelaarschermen, ook uit Europa. Ze hebben een schitterende uitstraling en passen perfect in elk ontwerp. Tenslotte zijn er ook nog de wilgenrollen en Oosterse heidematten.

Tip: Met plantenclips kun je zeer eenvoudig klimplanten zoals Hedera bevestigen aan onze natuurlijke afschermingen.

Vijvermaterialen en Wallguide gevelbegroeiingssystemen

Ook voor vijverfolie ben je bij AMEVO aan het juiste adres. Uiteraard hebben wij ook veiligheidsvlies om het folie te beschermen en kokosmatten voor oeverafwerking. Wallguide is een zeer mooi gevelbegroeiingssysteem, verkrijgbaar in RVS en één aluminium variant. Er zijn een aantal basissets verkrijgbaar, deze kun je uitbreiden al naar gelang wat nodig is.

Verenstalen tunnelstaven en buismateriaal

Met onze verenstalen tunnelstaven kun je heel eenvoudige lage tunnels opzetten. Daarnaast leveren wij buismateriaal en koppelingen. Heel geschikt voor bijvoorbeeld frames voor leibomen, of de constructie van insectengaaskooien bij kwekers.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788