Stalen tunnelveren en koppelingen

Hier vindt u verenstalen tunnelstaven om makkelijk lage tunnels over uw bedden te zetten. Daarnaast vindt u hier dikwandige duimse buizen en diverse koppelingen voor deze buizen. Ideaal voor bijvoorbeeld gaaskooien of een constructie voor leibomen.

Producten 1-16 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hoe maak je met verenstalen tunnelstaven een tunnel?

Lage tunnels zijn een snelle en makkelijke oplossing als er tijdelijk bijvoorbeeld plantgoed dat buiten staat beschermd moet worden, of als je ontwikkeling van de planten wilt versnellen. Het plaatsen is heel eenvoudig met behulp van verenstalen tunnelstaven. Je plaatst de staven op ca. 1 à 2 meter van elkaar. Span dan het folie overheen. Ons Mevolux E.V.A. tunnelfolie is hier trouwens uitermate geschikt voor. Vervolgens kun je aan de voor- en achterkant van de tunnel het folie samenbinden met nylon spankoord en aan paaltjes vast zetten.  Om het folie goed af te spannen, plaats je vervolgens over het folie tussen de staven nogmaals een rij staven. Gegalvaniseerde verenstalen tunnelstaven laten zich gemakkelijk buigen op de gewenste bedbreedte en kunnen na gebruik gemakkelijk in de oorspronkelijke rechte vorm worden opgeborgen. Ze zijn leverbaar in 2 maten, geschikt voor een bedbreedte van 140 tot 160 cm en van 160 tot 180 cm.

Wat kun je met de koppelingen en het buismateriaal?

Wil je klant een mooie stellage om de leibomen te leiden? Wil je een gaaskooi maken om je teelt te beschermen tegen insectenvraat? Of wil je een verkoopstelling in je tuincentrum om bijvoorbeeld hangpotten aan te verkopen? Met de vele verschillende koppelingen en bijbehorend buismateriaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat ons weten wat je wilt, wij denken graag met je mee.

 

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788