Teeltbescherming

Ook om je teelt te beschermen ben je bij AMEVO aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor Base UV vliesdoek, dit afdekvlies is leverbaar in 2 kwaliteiten en vele maten. Maar ook Mevocover 138, een sterk en duurzaam geweven polyethyleen klimaatdoek.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Je wilt natuurlijk een topkwaliteit product afleveren. Dit staat of valt natuurlijk met een goede teelt. Je wilt je gewas dan ook goed beschermen tegen bijvoorbeeld vorst, of vraat. AMEVO biedt voor beide bescherming. Gazen tegen vraatschade van bijvoorbeeld duiven en insecten vindt je hier.

Base UV afdekvlies

Base UV afdekvlies is een licht wit/transparant polyprop vliesdoek. Dit afdekvlies wordt gebruikt voor de bescherming van groente, bloemen, boomkwekerijgewassen en fruit in het open veld, in kassen en onder tunnels.

De voordelen van Base UV op een rijtje:

Base UV werkt oogst verhogend en oogst verbeterend.

Base UV beschermt je gewas tegen vorst, maar ook tegen insecten, parasieten en kleine dieren.

Base UV is waterdoorlatend, er vormt zich geen condensatie en er is een natuurlijke luchting.

Base UV is nagenoeg transparant Base UV 17 heeft een lichtdoorlaatbaarheid van ruim 90%.

Base UV heeft een hoge treksterkte en is erg soepel.

Mevocover 138

Mevocover 138 is een duurzaam klimaatdoek vergelijkbaar met AGROCOVER en een goed alternatief voor vliesdoek. Je kunt het direct over het gewas leggen en door het ontstane microklimaat is het gewas eerder te oogsten. Mevocover biedt daarnaast óók bescherming tegen het weer, insecten en kleine velddieren. Op aanvraag is ook Mevocover ook leverbaar in donkergroen, met een gewicht van 45 g/m² en 45% schaduwwerking.

Tip: Base UV afdekvlies en Mevocover 138 kun je beide makkelijk vastleggen met onze zandslurfen.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788