AMEVO neemt Fleur-CD B.V./Cas Zwaan over

AMEVO neemt Fleur-CD B.V./Cas Zwaan over

Per 1 Oktober 2020 heeft AMEVO het bedrijf Fleur CD B.V./Cas Zwaan uit Rijnsburg overgenomen. Met de overname versterken wij onze positie in de tuinbouw op het gebied van het opbinden van Orchideeën en andere potplanten.

 

Fleur CD B.V./Cas Zwaan heeft met de gepatenteerde CZ Orchideeënhaakjes een unieke positie in de tuinbouwmarkt. “Maar ook met de tussenhouders, self closing clips, en cactusprikkers zet Cas Zwaan stuk voor stuk slimme producten op de markt die perfect in het AMEVO assortiment passen”, aldus directeur Folke van Dorp van AMEVO Dit sluit aan bij de visie van AMEVO dat we graag unieke en innovatieve producten willen aanbieden bij onze klanten.

 

Na meer dan 50 jaar werken vond eigenaar en oprichter Cas Zwaan van Fleur CD B.V./Cas Zwaan het wel welletjes geweest. “Het is de hoogste tijd dat ik meer tijd op de golfbaan en aan het water ga doorbrengen”, aldus Cas Zwaan. Volgens Van Dorp, zijn de onderhandelingsgesprekken met Cas Zwaan over de overname van zijn bedrijf de leukste maar ook de kortste geweest die hij ooit heeft meegemaakt. “Om in het jargon te blijven, de klik was er meteen” aldus Van Dorp. “Dan hoef je niet lang te praten maar kun je beter maar gelijk tot zaken komen”.

Vooralsnog blijven de contactgegevens van Fleur CD B.V./Cas Zwaan hetzelfde.

Klanten kunnen hun clips en haakjes gewoon op de vertrouwde manier blijven bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Fleur CD B.V./Cas Zwaan

René van der Meij

Tel: 071-4082107

Mob: 06-20743460

Mail: info@caszwaan.nl

www.caszwaan.nl

 

Of neem contact met ons op.© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788