Over ons

Geachte klant,

Nu ook online gemak!

Als u eenvoudig en snel uw tuinbouwartikelen geleverd wilt hebben bent u bij AMEVO op het juiste adres. Al sinds onze oprichting in het jaar 2000 is het ons doel geweest u op een snelle en makkelijke manier van dienst te zijn. In eerste instantie door onze overzichtelijke tuinbouwcatalogus, maar nu dus ook door middel van onze webshop. Wij bieden u een volledig pakket tuinbouwbenodigdheden dat we zoveel mogelijk op voorraad hebben in ons magazijn in Dronten. Als u op werkdagen voor 12:00 uur bij ons bestelt, heeft u de goederen mits voorradig, in Nederland de volgende dag en in België binnen maximaal 2 werkdagen in huis.

Vernieuwing

Door de jaren heen hebben we veel vernieuwende producten ontwikkeld die een vaste plek in de tuinbouw verworven hebben. U kent er vast wel een paar, bijvoorbeeld de bamboe etiketsteker Bambini®, de bamboe Ekostekers, verschillende types Randbegrenzingen en natuurlijk de Aqua Easy Hangpot®. Allemaal typische Amevo producten door onszelf ontwikkeld. Ook deze unieke Amevo producten zijn allemaal in onze webshop te vinden.

Duurzaam

Onze vaste klanten weten dit, al sinds lange tijd bieden wij waar mogelijk biologische en organische producten aan. Duurzaamheid zit in onze genen. Vandaar ook dat ons bedrijf door middel van zonnepanelen sinds 2018 energieneutraal is.

Kijkt u eens rustig rond in onze webshop en ervaar het gemak van online bestellen. Als u toch liever even met ons belt kan dat natuurlijk altijd. Wij staan voor u klaar!

 

Folke 

Folke van Dorp
Directie

Espen

Espen Zecha
Inkoop/Verkoop

 Mart

Mart Arkink
Verkoop buitendienst regio West en Zuid Nederland, bel voor een afspraak 06-13245985

Arjo van Dis
Verkoop buitendienst regio Midden en Noord Nederland, bel voor een afspraak 06-19119479

 

Maarten van Dorp
Verkoop buitendienst, bel voor een afspraak 06-30301519

André

André Platte
Verkoop

Arjan

Arjan Schuurman
Verkoop

JH

Jan Hindrik Spriensma
Verkoop

Rudi

Rudi van Vels
Verkoop

Floris van Dorsten
Verkoop

Rene van der Meij
Verkoop

© 2024 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788