Etikethouders

Naast de welbekende Bambini bamboe etikethouders levert AMEVO bijvoorbeeld ook een systeem voor plakkaatramen en stalen etikethouders. Ontdek dus hier het brede scala aan etikethouders van AMEVO.

Producten 1-16 van 84

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Etikethouders zijn er in vele soorten en maten en voor vele doeleinden. Je kunt ze gebruiken om je teelt een mooie uitstraling te geven. Ook zijn er etikethoudersystemen om je klanten prijzen te tonen of van meer informatie te voorzien. Er zijn zowel voor indoor-, als voor outdoorgebruik veel verschillende mogelijkheden.

Bambini etikethouders

De Bambini en de Bambini Sideways zijn gemaakt van bamboe en zijn dan ook natuurproducten en verkrijgbaar in vele maten. Zo is er voor elke plant, groot of klein een geschikte Bambini etiketsteker. Ze kunnen ook op maat gemaakt, of gekleurd worden, wij denken graag met je mee.

Plakaatramen en toebehoren

Onze plakaatramen zijn een perfect systeem om in een tuincentrum prijzen te laten zien aan de klanten. Er zijn 2 types frames, een met een exacte papiermaat, of juist iets ruimer voor gelamineerde kaarten. Deze zijn uitermate handig in bijvoorbeeld kassen.

Stalen etikethouders

Dit zijn duurzame stalen etikethouders, uitermate geschikt op plaatsen waar de kunststof plakkaatramen te snel omvallen. Ideaal dus voor buitengebruik. De plaat is in de gewenste stand te buigen. De meeste types hebben een bovenrand, maar er zijn ook types met open bovenrand. Ze kunnen zelf volledig op maat gemaakt worden, vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Overige etikethouders

Naast de al genoemde etikethouders leveren wij bijvoorbeeld ook nog de roestvrijstalen Spiral PluZ etikethouders en een eenvoudige etikettenklem. Ideaal voor een snelle en makkelijke plaatsing van (prijs)etiketten.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788