Bambini etiketstekers

De Bambini en de Bambini Sideways zijn door onszelf ontwikkelde bamboe etiketstekers met een beschermd ontwerp. Ze kunnen ook op maat gemaakt, of gekleurd worden: Minimum afname afhankelijk van lengte 100.000-500.000 stuks. Vraag het onze verkopers, zij geven je graag meer informatie.

Producten 1-16 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De Bambini en de Bambini Sideways zijn dus gemaakt van bamboe en zijn dan ook natuurproducten en verkrijgbaar in vele maten. Zo is er voor elke plant, groot of klein een geschikte Bambini etiketsteker. Vele kwekers willen al geen milieu belastende plastic etiketstekers meer. De Bambini Sideways wordt overigens handmatig vervaardigd. Houd daarom rekening met een klein percentage uitval in de berekening van uw offerte en in de bestelling ervan. Bij de Bambini Sideways kan er een uitval optreden van circa 1%.

Waarom bamboe etiketstekers?

Bamboe groeit in de (sub)tropen in enkele van ‘s werelds armste gebieden. Het heeft vele toepassingen, die een breed scala aan duurzame producten, maar lokaal ook mogelijkheden voor levensonderhoud bieden. Overigens is het geen houtsoort, maar een duurzaam hernieuwbare grassoort. Het is zelfs de snelst groeiende plantensoort ter wereld! Elk jaar ontwikkeld de moederplant nieuwe scheuten welke in korte tijd tot volwassen hoogte uitgroeien. Per plant wordt er telkens ongeveer 25% geoogst, de overige scheuten krijgen dus de mogelijkheid verder te groeien. Zo kan er elk jaar van een plant worden geoogst. Dit in tegenstelling tot hout, waar je pas na vele jaren eenmalig kunt oogsten. Doordat bamboe 100% composteerbaar is, kan het product na gebruik ook weer als voeding dienen voor nieuwe gewassen.

Antischimmel behandeling

Ook krijgen onze Bambini bamboe etikethouders een uiterst effectieve antischimmel behandeling. In tegenstelling tot onbehandelde bamboe en houten stokken zullen ze dus niet weg rotten als ze in de pot staan. Onze Ekostekers en splitbamboe krijgen dezelfde behandeling.

 

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788