Bamboe Ekostekers en houten etiketten

Met de 3 millimeter dikke bamboe Ekostekers creëer je een prachtige natuurlijke uitstraling voor je planten. Bovendien zijn ze op maat of bedrukt leverbaar. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

De houten etiketten hebben een milieuvriendelijke gele coating. Op aanvraag zijn andere kleuren, of is bedrukking mogelijk.

Tip: De bamboe Ekostekers en houten etiketten zijn goed te beschrijven met een merkstift.

Producten 1-16 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ekostekers

De bamboe Ekostekers zijn dus goed te beschrijven met een merkstift en je kunt ze snel en makkelijk in o.a. een pot steken. Op aanvraag zijn Ekostekers ook een- of tweezijdig bedrukt leverbaar en zelfs op maat gemaakt, waarbij vele vormen mogelijk zijn. De maximale breedte is 2,5 cm, maar houd wel rekening met enige ronding door de natuurlijke vorm van het bamboe. Bij de bedrukking wordt de tekst in de Ekosteker gebrand, vanwege de ronding is de maximumbreedte  van de bedrukking ca. 1,4 cm. Minimumaantal is ca. 100-200.000 stuks, afhankelijk van de grootte. Ook onze Ekostekers krijgen een uiterst effectieve antischimmel behandeling.

Houten etiketten

Onze houten etiketten worden al meer dan 65 jaar gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Door goede herplanting groeit het bosoppervlakte in Scandinavië nog steeds. Het gele pigment van de houten etiketten is milieuvriendelijke gemalen verf op basis van lijnolie. De steeketiketten zijn gepunt en de hangetiketten zijn voorzien van een draadje, zodat ze makkelijk te bevestigen zijn. Alle houten etiketten zijn goed te beschrijven met onze merkstiften. Ook de houten etiketten zijn op maat of bedrukt leverbaar. Minimumaantal is ca. 5.000-10.000 stuks, afhankelijk van de grootte.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788