Boomcontainers en rozenpotten

AMEVO presenteert boomcontainers en rozenpotten van het bekende Franse kwaliteitsmerk Soparco. Het merk Soparco staat met hun jarenlange ervaring voor kwaliteit, service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Soparco boomcontainers en rozenpotten zijn duurzame en vorstbestendige spuit/giet containers met een goede ontwatering. De grijze SX-serie potten zijn volledig te recyclen.

Producten 1-16 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Soparco

AMEVO is bijzonder trots op de samenwerking met het bekende kwaliteitsmerk Soparco uit Frankrijk. Soparco is een fabrikant met ruim 50 jaar ervaring in (boom)kwekerijen en in de tuinbouw. Het merk Soparco staat voor kwaliteit, service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Soparco combineert een technisch geavanceerd design, hoogwaardige kunststoffen en constante kwaliteitscontrole met ervaring, kennis en de modernste productietechnieken. Dit resulteert in duurzame en vorstbestendige spuit/giet containers met een mooie uitstraling.

SX serie boomcontainers

De grijze SX serie boomcontainers zijn gemaakt van gerecycled polypropyleen, met als herkomst huishoud afval (PCR=Post Consumer Recycled material). Ze hebben een goede ontwatering via een sterbodem met 25 gelijkmatig verdeelde gaten. Deze boomcontainers zijn voorzien van etiketsleuven, zo kun je je planten dus makkelijk met etiket presenteren.

Deze plantcontainers zijn ideaal voor grotere maten vaste planten, coniferen, heesters, maar ook geënte stammetjes, of spillen.

Op zoek naar andere kleuren, of potten met bedrukking of plaketiketten? Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Rozenpotten

Rozenpotten van AMEVO zijn hoog model, zwarte spuit/giet containers, gemaakt van copolymeer polypropyleen. Ook deze hebben een goede ontwatering via een kruis-, of Y-bodem met gaten, zonder zijsleuven. Behalve voor rozen zijn deze plantcontainers ook bijzonder geschikt voor klimplanten en bijvoorbeeld frambozen.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788