Boomcontainers en rozenpotten

AMEVO presenteert boomcontainers en rozenpotten van het bekende Franse kwaliteitsmerk CEP. Het merk CEP staat met hun jarenlange ervaring voor kwaliteit, service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. CEP boomcontainers en rozenpotten zijn duurzame en vorstbestendige spuit/giet containers met een goede ontwatering.

Producten 1-16 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

CEP

AMEVO is bijzonder trots op de exclusieve samenwerking met het bekende kwaliteitsmerk CEP uit Frankrijk. CEP is één van de eerste containerfabrikanten en heeft al ruim 28 jaar wereldwijde ervaring in (boom)kwekerijen en in de tuinbouw. Het merk CEP staat voor kwaliteit, service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. CEP combineert een technisch geavanceerd design, hoogwaardige kunststoffen en constante kwaliteitscontrole met ervaring, kennis en de modernste productietechnieken. Dit resulteert in duurzame en vorstbestendige spuit/giet containers met een mooie uitstraling.

Boomcontainers

De zwarte 7° boomcontainers (de 1,5 liter is 5°) zijn gemaakt van hoogwaardig copolymeer polypropyleen. Ze hebben een goede ontwatering via een kruis- of Y-bodem met gaten. De Y-bodem serie heeft overigens geen zijsleuven. Tot en met de 7,5 liter hebben de boomcontainers ook etikettensleuven, zo kun je je planten makkelijk met etiket presenteren. Deze plantcontainers zijn ideaal voor grotere maten vaste planten, coniferen, heesters, maar ook geënte stammetjes, of spillen. Op zoek naar andere kleuren, of potten met bedrukking of plaketiketten? Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Rozenpotten

Rozenpotten van AMEVO zijn hoog model, zwarte spuit/giet containers, gemaakt van copolymeer polypropyleen. Ook deze hebben een goede ontwatering via een Y-bodem met gaten, zonder zijsleuven. Behalve voor rozen zijn deze plantcontainers ook bijzonder geschikt voor klimplanten en bijvoorbeeld frambozen. De CEP rozenpotten zijn op aanvraag ook in andere kleuren leverbaar.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788