BigStar scharen en zagen

by

Met BigStar by Hwashin introduceert AMEVO exclusief voor heel Europa de meest gerenommeerde producent van professioneel snoeigereedschap in Korea. Topkwaliteit snoeischaren en zagen al sinds 1983. BigStar kenmerkt zich door een ongekende prijs-kwaliteit verhouding. Met zeer ervaren ambachtslieden, ultramoderne productiefaciliteiten, rigide kwaliteitscontroles, continu onderzoek en ontwikkeling voorziet BigStar by Hwashin met creatieve innovaties in de behoeften van klanten. Met Hwashin is het zeer prettig werken en zij zijn bereid om het gereedschap voor onze klanten te verbeteren door aanpassingen te doen. Dus laat het ons weten als u bepaalde BigStar wensen heeft.

 

Producten 1-16 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

BigStar scharen

Binnen het BigStar assortiment  zijn er verschillende soorten scharen leverbaar. Zo is er de BigStar P-170 fruitschaar, deze is leverbaar in 2 verschillende typen, waarvan een met gebogen vernikkelde bek en een met rechte vernikkelde bek. Beide types zijn leverbaar met rode en blauwe handvaten, deze laatste voldoet aan de HACCP-normering. De gebogen BigStar P-170C fruitschaar is zelfs in 4 kleuren leverbaar! Dit om kruisbesmetting van ziektes tijdens het oogsten van bijvoorbeeld tomaten te voorkomen. BigStar scharen zijn dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld tomatenkwekers, maar ook voor fruitkwekers, het knippen van stek en snijheesters en in pluktuinen. Klik hier voor meer informatie.

Ook zijn er verschillende snoei- en heggenscharen leverbaar. Zo is er de BigStar S-880, een topmodel professionele snoeischaar, perfect voor de hovenier. Voor het grotere werk is er de BigStar K-630 takkenschaar en een tweetal buxus/heggenscharen, waarvan de BigStar K-5000 uitschijfbare handvaten heeft.

BigStar zagen

Naast scharen is er ook een uitgebreid assortiment BigStar zagen. Zo is er de BigStar F-serie klapzagen. Het unieke aan deze licht gebogen snoeizagen is dat ze, in tegenstelling tot de meeste gangbare zagen, in twee standen verstelbaar zijn. Ook is er met de BigStar T-serie een serie snoeizagen met rechte zaagbladen. Daarnaast zijn er 2 modellen met een gebogen blad met een radius van 650. Uiteraard worden deze snoeizagen geleverd met een holster, waarmee je hem makkelijk aan je riem kunt bevestigen.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788