BigStar scharen en zagen

BigStarHwashin

Met BigStar by Hwashin introduceert AMEVO in Europa een merk dat al sinds 1983 in Azië de standaard is, als het gaat om professioneel snoeigereedschap, als snoeischaren en zagen. BigStar kenmerkt zich door een ongekende prijs-kwaliteit verhouding.

Uiteraard ben je voor de verschillende reserveonderdelen van BigStar scharen en zagen ook bij ons aan het goede adres.

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

BigStar scharen

Binnen het BigStar assortiment  zijn er verschillende soorten scharen leverbaar. Zo is er de BigStar P-170 fruitschaar, deze is leverbaar met rode en blauwe handvaten, deze laatste voldoet aan de HACCP-normering. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld tomatenkwekers. Ook is er de BigStar S-880, een topmodel professionele snoeischaar, perfect voor de hovenier. 

BigStar zagen

Naast scharen is er ook een uitgebreid assortiment BigStar zagen. Zo is er de BigStar F-serie klapzagen. Het unieke aan deze licht gebogen snoeizagen is dat ze, in tegenstelling tot de meeste gangbare zagen, in twee standen verstelbaar zijn. Ook is er met de BigStar T-serie een serie snoeizagen met rechte zaagbladen. Daarnaast zijn er 2 modellen met een gebogen blad met een radius van 650. Uiteraard worden deze snoeizagen geleverd met een holster, waarmee je hem makkelijk aan je riem kunt bevestigen.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788