Etiketten en etikethouders

AMEVO bied een zeer uitgebreid assortiment aan etiketten en etikethouders. Van duurzame houten en bamboe stekers tot een ongekend voordelige serie plaatetiketten met afgeronde hoeken. Daarnaast ook allerhande labels, steeketiketten en piketten voor bijvoorbeeld veredelaars en kwekers. Maar ook stalen etikethouders waarmee jouw tuincentrum of kwekerij de planten nog beter kan presenteren aan jouw klanten.

Producten 1-16 van 407

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Etikethouders

Natuurlijk ken je de Bambini bamboe etikethouders al, maar AMEVO heeft nog veel meer soorten etikethouders voor verschillende doeleinden. Zo zijn er de stalen etikethouders, robuust, maar toch zeer flexibel. Ideaal voor buitengebruik op je kwekerij of tuincentrum. Ontdek ook onze vernieuwde kruispiketten.

Etiketten

Etiketten zijn er in vele soorten, materialen en maten. Bij AMEVO kun je terecht voor:

  • Labels, zoals T.T. crosslabels en T.T. Ringotlabels, eenvoudig met een thermo-transferprinter te bedrukken. Deze zijn ideaal te gebruiken in de veredeling. Daarnaast zijn er ook nog handige bundellabels, deze hebben een draadje waarmee je ze makkelijk aan de producten kunt hangen om de prijs te tonen.
  • Laseretiketten, van sleufetiket tot steeketiket en plantenkaart, eenvoudig met je laserprinter te bedrukken.
  • Plaatetiketten in vele soorten en maten, zowel rechte als schuine plaatetiketten. Deze zijn erg handig om soorten te markeren of prijzen te laten zien. Ze kunnen dan ook erg makkelijk worden beschreven met onze merkstiften. De toppers onder de plaatetiketten zijn de M-types met afgeronde hoeken.
  • AMEVO levert Tyvek sleufetiketten in verschillende kleuren en maten, daarnaast zijn er ook thermo-transfer sleufetiketten leverbaar.
  • Steeketiketten zijn er in vele soorten en maten. Van bamboe en hout tot PVC en polypropyleen. Ook zijn er verschillende maten en kleuren T.T. steeketiketten te krijgen, die makkelijk zelf te bedrukken zijn.

Bedrukking

Wil je een etiket dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Bedrukking is voor vele soorten etiketten mogelijk. Van sleuf-, plaat-, tot steeketiketten, zelfs de bamboe en houten steeketiketten kunnen bedrukt worden. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788