Aluminium randbegrenzingen

AMEVO biedt 2 soorten aluminium randbegrenzing. Allereerst de Alu Mevo L-Flex. Dit zijn ideale bestratingsranden, eenvoudig tegen de bestrating te plaatsen en uitermate sterk en stabiel. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt als kantopsluiting op harde ondergronden, als bijvoorbeeld daktuinen. De in verschillende hoogtes leverbare Alu Mevo L-Flex is erg flexibel en wordt met bijbehorende verankeringspennen geleverd.

De Alu Mevo Edge Pro randbegrenzingen zijn er in 2 diktes en 3 hoogtes. Daarnaast is de 3,2 mm dikke en 10,2 cm hoge variant er ook in bruin en zwart geanodiseerd aluminium. Het materiaal van deze borderrand is erg flexibel en word uiteraard met bijbehorende verankeringspennen geleverd.

Producten 1-16 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Alu Mevo L-Flex

De Alu Mevo L-Flex randbegrenzingen zijn zeer flexibel en sterk. Ze zijn gemaakt van 4,8 mm dik naturel aluminium (hoogte 1,9 cm is 3,2 mm dik) en door de brede basis zeer stabiel. Alu Mevo L-Flex is uitermate makkelijk en snel te plaatsen en kan zowel voor rechte lijnen als voor rondingen gebruikt worden. Het materiaal buigt namelijk zeer mooi en elke gewenste hoek kan dus gemakkelijk gemaakt worden. Na plaatsing zijn ze haast onzichtbaar. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt als kantopsluiting op harde ondergronden, als bijvoorbeeld daktuinen. Alu Mevo L-Flex is in verschillende hoogtes leverbaar en wordt met de bijbehorende verankeringspennen geleverd.

Tip: Voor gebruik op daktuinen kan Alu Mevo L-Flex ook zonder verankeringspennen worden geleverd.

Alu Mevo Edge Pro

Alu Mevo Edge Pro is er in profieldiktes 3,2 mm (alleen 10,2 cm hoog) en 4,8 mm en twee hoogtes 10,2 cm en 14 cm. Daarnaast is de 3,2 mm dikke en 10,2 cm hoge variant er ook in bruin en zwart geanodiseerd aluminium. Deze borderranden zijn heel makkelijk en mooi te buigen, ook hebben ze een afgeronde bovenrand. De perfecte wijze van verbinden en verankeren is hetzelfde als bij onze Mevosteel kantopsluitingen. Alu Mevo Edge Pro wordt geleverd in een doos met alle benodigde verankeringspennen, 4 eindverbindingsclips en een montage instructie. Mocht het nodig zijn, dan kun je extra eindverbindingsclips en verankeringspennen bijbestellen. Daarnaast kun je de eindverbindingsclips als eindstuk gebruiken, of om afgezaagde stukken aan elkaar te verbinden.

Tip: Gebruik een andere pen om de verankeringspennen het laatst tikje te geven.

Klik hier voor een uitgebreide installatiebeschrijving.

 

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788