Plaatetiketten

In deze categorie vind je een uitgebreid assortiment plaatetiketten. In zowel rechte, als schuine plaatetiketten zijn er vele verschillende maten en kleuren. Als absloute blikvanger is er de M-serie, een ongekend voordelige range topkwaliteit plaatetiketten met afgeronde randen.

 

Producten 1-16 van 78

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plaatetiketten zijn voor veel doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld in de teelt om verschillende rassen of schoven te markeren, maar ook om prijzen te laten zien aan je klanten. Ze zijn dus op te delen in rechte en schuine plaatetiketten. Het cijfer in de naamgeving geeft de rechte plaatetiketten de totale lengte aan en bij de schuine de lengte bij benadering. Bovendien zijn ze zijn makkelijk met onze merkstiften te beschrijven.

Rechte plaatetiketten

Bij de rechte plaatetiketten zijn er de M-, S-  en T-series. Deze zijn leverbaar in vele maten en kleuren. Hier vind je bovendien etiketten met een ronde plaat, waarop, vanaf 1.500 stuks, bedrukking mogelijk is. Ideaal als markering in de akkerbouw, of de bollenteelt. Onze verkopers vertellen je er graag meer over. Als laatste zijn er de Flexo plaatetiketten. Deze zijn ideaal in de akkerbouw. Ze zijn zo flexibel dat ze terug buigen als je er bijvoorbeeld met je trekker overheen rijdt.

Schuine plaatetiketten

Bij de schuine plaatetiketten vind je de M-, C- en T-series in verschillende kleuren en maten. Dus ook hier vind je topkwaliteit etiketten met afgeronde randen. Je vind hier ook twee beschrijfbare plaatetiketten, de T-44 krijt en T-53 krijt. Deze hebben een ruw oppervlak waardoor zijn ze makkelijk te beschrijven zijn met krijt, ideaal dus voor bloemisten.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788