Ongecoate randbegrenzingen

Het Mevoline programma omvat diverse soorten cortenstalen randbegrenzingen. Allereerst is er de bekende Mevosteel kantopsluiting, leverbaar in 3 hoogtes en 3 diktes. Deze worden uiteraard met bijbehorende pennen geleverd. Ook is er de Mevosteel Basic Edge, een ideale borderrand voor het creëren van hogere borders.

 

 

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mevosteel cortenstaal kantopsluitingen

Mevosteel cortenstalen borderranden zijn duurzaam en passen perfect bij zowel klassiek natuursteen, als bij modern beton. De warme natuurlijke gloed ontstaat wanneer het staal word blootgesteld aan de buitenlucht. Dit proces wordt ook wel oxideren genoemd. De mooie roestkleurige patinalaag beschermt het materiaal binnenin en voorkomt dus dat het staal verder door roest. Mevosteel cortenstaal is leverbaar in maar liefst 3 hoogtes: 10,2 cm, 15,2 cm en 20,3 cm én in 3 diktematen: 2 mm, 3 mm en 5 mm . Dus voor elk project is er een passende cortenstalen kantopsluiting.

Mevosteel Basic Edge randbegrenzingen

Mevosteel Basic Edge is een eenvoudige randbegrenzing waarbij je de strips aan elkaar last. Het is verkrijgbaar in 3 mm dik en hoogtes van 30,5 cm en 40,6 cm en is ideaal voor het creëren van hogere borders. Deze randbegrenzing wordt zonder verankeringspennen geleverd. Extra stevigheid kun je eventueel creëren door de platen in een betonfundering te zetten of er pennen aan te lassen. Het materiaal is goed te buigen in elke gewenste ronding. Ook met Mevosteel Basic Edge kun je elke hoek eenvoudig maken door de binnenzijde licht in te slijpen.

Tip: Voor de Basic Edge hebben wij speciale laselectroden, waarbij de lasnaden ook een mooie cortenstalen uitstraling krijgen. Met twee laselectroden kunt je aan beide zijden een las maken van 30-40 cm.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788