Sleufetiketten

Hier vind je Tyvek en thermo-transfer sleufetiketten in verschillende maten en kleuren. De thermo-transfer (veelal afgekort tot T.T. etiket) zijn ook in andere kleuren en maten leverbaar. Je kunt zowel de T.T. etiketten, als de Tyvek etiketten eenzijdig laten bedrukken. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden.

Producten 1-16 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Tyvek sleufetiketten

Tyvek is een synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels van HDPE (hoge-dichtheid polyetheen). Het bestaat uit willekeurig georiënteerde en thermisch gefixeerde HDPE vezels. Tyvek lijkt op papier en is gewoon te beschrijven met onze merkstiften en te bedrukken, maar het scheurt niet en is vloeistofdicht en waterdamp doorlatend. Door dat het dus ook weerbestendig is, is het ideaal voor buitengebruik. Naast wit zijn etiketten in de maten 14 x 1,27 cm en 22 x 2,55 cm respectievelijk ook in zes en zeven verschillende kleuren leverbaar. Tyvek sleufetiketten worden geleverd op rollen van 1.000 stuks.

Thermo-transfer sleufetiketten

Thermo-transfer etiketten zijn geschikt voor alle gangbare typen thermo-transferprinters en ze worden op een rol geleverd. De wikkeling wordt aangegeven d.m.v. wikkelingsformulieren.

T.T. sleufetiketten worden gemaakt van 0,15 mm dik HDPE en geleverd op rollen van 2.000 of 3.750 stuks, dit is afhankelijk van de gewenste roldiameter. De kern van de rol heeft een diameter van 40, 50 of 76 mm. We kunnen ze leveren in de kleuren : wit, rood, oranje, roze, geel, groen, blauw, mint, paars. Alle labels kunnen bovendien met een afscheurstrook van 3 cm of 5 cm geleverd worden. Type A 4-baans is op aanvraag ook leverbaar als veiligheidssleufetiket (safety tag).

Ook bedrukking is uiteraard mogelijk: Eenzijdig bedrukt vanaf 10.000 stuks. Dit is voor zowel Tyvek, als thermo-transfer labels mogelijk. Onze verkopers vertellen je er graag meer over.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788