Dieren- en insectenwerende gazen

Hier vindt u een uitgebreid assortiment gazen, bijvoorbeeld luizengaas om uw teelt te beschermen tegen vraat, of mollengaas om het bij uw klant aan te leggen gazon te beschermen tegen mollen.

Producten 1-16 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Arosa en Mevoleen vogelnetten

AMEVO levert verschillende soorten vogelnetten. De groen/zwarte Arosa vogelnetten zijn zo gemaakt dat vogels er niet in verstrikt raken. Ze zijn zeer duurzaam en bestand tegen elk type weer. Deze netten zijn trouwens ook erg geschikt als anti-bladernet over bijvoorbeeld een vijver.

Ook is er Mevoleen vogelnet. Dit is verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. Er is één type Mevoleen vogelnet standaard voorradig en dat is het donkergroene Mevoleen vogelnet 105. Daarnaast een enorm sterk Mevoleen vogelnet zwart, dat volledig op maat geleverd kan worden. Tot maar liefst 20.000 m² aan een stuk, ook met een randlijn. En als laatste het Mevoleen vogelnet lichtblauw. De kleur blauw zien vogels beter dan de zwarte of donkergroene vogelnetten. Ze zullen er dan ook eerder van weg blijven. De zwarte en blauwe vogelnetten gaan op bestelling.

Tip: Rek deze vogelnetten altijd éérst in de breedte uit tot de opgegeven breedte van het net, daarna pas in de lengte. Als je dit namelijk andersom doet, kom je niet uit met de breedte.

Tenslotte is er nog het Mevolon duivennet. Een net met een kleine maaswijdte, speciaal tegen duiven.

Mevolon mollengazen

Er zijn 2 typen mollengazen. Het Mevolon kippen/mollengaas. Dit is een polypropyleen gaas met vierkante mazen. Dit is ook uitstekend te gebruiken om kippen of ander gevogelte binnen te houden, of om bol-en snijbloemen te geleiden.

En we hebben Mevolon anti-mollengaas, een flexibel, zeer sterk polyethyleen gaas met versterkte randen.

Tip:  Breng 5-10 cm grond over het gaas aan en graaf het aan de zijkanten verticaal in.

Mevolon insectenwerende netten

De Mevolon insectenwerende polyethyleen gazen worden gebruikt als insectenwering bij o.a. groente- en snijbloementeelt. Ze kunnen tot grote lengtes en breedtes geconfectioneerd worden. Maar ook confectionering van complete kooien kan AMEVO voor je regelen. Het benodigde buismateriaal en stalen koppelingen hebben wij ook in ons assortiment.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788