Wallguide gevelbegroeiingssystemen

Wallguide is een zeer mooi gevelbegroeiingssysteem, verkrijgbaar in RVS en één aluminium variant. Met Wallguide creëer je dus eenvoudig een mooie gevelbegroeiing bij je klanten en kunnen zij genieten van een mooie groene gevel. Laat ons je wensen weten, wij denken graag met je mee.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wallguide montagesets

Er zijn een aantal basissets verkrijgbaar, deze kunnen worden uitgebreid al naar gelang wat je nodig hebt.

  • Wallguide RVS Basic. Deze set heeft afstandhouders van 95 mm lengte. Dit is een goede kwaliteit Wallguide voor een scherpe prijs en geschikt voor zowel rechte draden als kruisende draden.
  • Wallguide AluGreen Medium, de aluminium Wallguide afstandhouder met een lengte van 150 mm. Deze kan zowel voor rechte draden als kruisende draden gebruikt worden. De draden moeten door de gaten die het dichtst bij elkaar zitten. Alleen zo kruisen de draden zich bij een gat en niet in het midden van de houder. Op deze wijze klemt de imbus-schroef de kabels goed.
  • Wallguide RVS Solid, deze 120 mm lange afstandhouders kunnen zowel voor rechte draden als kruisende draden gebruikt worden.
  • Wallguide RVS Robust kruis, deze 123 mm lange afstandhouders kunnen zowel voor rechte draden als kruisende draden gebruikt worden. Laat hierbij de opgaande, of neergaande draad haaks afbuigen in het naast liggende gat. Alleen zo klemt de afdekdop de draden goed vast in de houder.

Wallguide extra uitbreidingen

Naast de montagesets zijn er een aantal extra artikelen. Uiteraard heb je draad nodig. Deze RVS draad is zowel per meter, als per rol van 50 meter te krijgen. Met de draadterminal kan de draad perfect worden vastgezet.

Het is bij niet windende of niet zelf hechtende planten, zoals bijvoorbeeld klimrozen, verstandig om klimsportjes te gebruiken. Er is zowel een aluminium, als een kunststof variant. Bij krachtige windende soorten als Wisteria is het verstandig het begin en eind van de draad vast aan de muur te zetten met behulp van de lus klemring en ringmoeren.

Tip: Laat bij krachtige windende soorten onderaan extra draad over, dan kun je af en toe spanning van de draad halen om te voorkomen dat het Wallguide systeem of de muur beschadigd raakt.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788