Mevoline randbegrenzingen

Onder de noemer Mevoline levert AMEVO een uitgebreid assortiment van circa 50 verschillende types randbegrenzingen, ook wel bekend als kantopsluiting of boderrand. Er is keuze uit staal, waaronder de welbekende cortenstalen kantopsluiting, aluminium en kunststof randbegrenzing. Met deze randbegrenzingen kunt u scheiding creëren tussen bijvoorbeeld gras, grind, border en bestrating.

Kijk voor meer inspiratie en praktijkvoorbeelden ook eens op www.randbegrenzingen.nl

 

Producten 1-16 van 83

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

AMEVO heeft jarenlange ervaring met vele soorten randbegrenzingen. Wij weten daardoor als geen ander wat de kenmerken zijn van de betere kantopsluiting. Mevoline randbegrenzingen is een begrip dat staat voor kwalitatief hoogwaardige producten. Makkelijk in aanleg, met lange levensduur en goed doordachte systemen die zich vaak al tientallen jaren bewezen hebben. Door ons brede assortiment hebben we voor elk project een passende borderrand en bovendien direct uit voorraad leverbaar.

Verschillende typen Mevoline randbegrenzingen

Mevoline kantopsluitingen zijn er dus in verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Zo is er bij de stalen Mevosteel en EverEdge types de grootste keus in kleuren, diktes en hoogtes. Er is keuze uit gegalvaniseerd, bruin gecoat, uiteraard cortenstaal en er is zelfs een RVS uitvoering. De 1,6 mm, 2 mm en 3 mm diktes zijn makkelijk buigbaar. Ook is er zelfs een 40,6 cm hoge variant, ideaal voor mooie verhoogde borders.

De aluminium varianten kenmerken zich door hun flexibiliteit. Mooie golvende rondingen zijn zo gemaakt. De Alu Mevo L-Flex is er een speciaal type dat tegen bestrating kan worden geplaatst. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, dus voor elk type bestrating is er een passende maat.

Als derde zijn er de kunststof randbegrenzingen. Deze zijn uitermate veilig en daarom ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld speeltuinen. Ook is er de Chicago vijverrand, zoals de naam al aangeeft speciaal voor gebruik bij vijvers.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788