Harken, schoffels en bezems

Hier vindt u onder andere schoffels van De Wit, waaronder de enige professionele schoffel met steel en hilt. Verder bladharken van Fiskars, hooiharken van Jost en bezems van Vero.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Harken

Professionele harken zijn er in vele soorten en maten. Er is de welbekende rode Fiskars bladhark. De flexibele nylon tanden van deze hark voorkomen beschadigen aan de planten. Ideaal dus om blad en vuil er tussenuit te harken. De Profi bladhark met verenstalen tanden is niet alleen geschikt om blad bij elkaar te harken, maar ook om een viltlaag uit het gazon te krabben. De Jost combi-laadvork is ideaal voor het bij elkaar harken van blad. Vervolgens draai je de hark om en schep je het blad in de kruiwagen, of aanhanger.

Jost heeft zijn hooihark voorzien van een hele handige egaliseerstrip. Dus naast gemaaid gras en ander maaisel bij elkaar harken is hij ook ideaal bij het afrijen van zandbanen voor straatwerk.

Schoffels

Onmisbaar voor het bestrijden van onkruiden, de schoffel. Alle schoffels van De Wit zijn gesmeed uit zuiver gehard staal. Deze schoffels hebben een zelfslijpend taps blad, waardoor je er lang mee kan werken. Het 16 cm brede Betuws model heeft al enige schoffel een starre steel met hilt. Kortom, de ideale schoffel. Op zwaardere grond kun je met een hak beter uit de voeten. Een hak is in feite een omgekeerde schoffel, waarbij je deze door de grond trekt in plaats van duwt.  

Bezems

Bezems zijn onmisbaar als je een project keurig wilt achterlaten, of je kwekerij of tuincentrum netjes wilt houden. De Vero wegenbouwbezem is geschikt voor het zwaardere werk, zoals zand invegen in bestrating. De brede stokhouder zorgt voor extra stabiliteit van de steel. De straatbezem heeft rode slijtvaste PPN vezels, deze houden vuil minder vast.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788