Zomeracties bij AMEVO!

Zomeracties bij AMEVO!

BigStar S-880 snoeischaar

Zomeractie BigStar S-880 snoeischaar

Tijdens deze Zomeractie bieden we de topkwaliteit BigStar Snoeischaar S-880 bij u aan middels een wel héél aantrekkelijke aanbieding. De S-880 is een kwalitatief hoogwaardige snoeischaar, die geschikt is voor professioneel gebruik. 

Geen dichtvallende schaar meer

Hij ligt uitermate lekker in de hand en door de handige sluiting heeft u nooit meer last van het dichtvallen van de sluiting, zoals dat bij Felco nog wel eens het geval is.

Gratis BigStar P-170 Fruitschaar!

De S-880 snoeischaar is met een prijs van € 19,95 excl. BTW al extreem aantrekkelijk geprijsd natuurlijk. Maar als u er nu twee tegelijk besteld geven we u er tot 15 augustus 2023 een gratis Bigstar P-170 Fruit-/Stekschaartje ter waarde van € 7,37 excl. BTW bij cadeau! 

*Eén gratis Fruit-Stekschaartje per factuuradres.

Nieuwe driestokklemmen

Binnen de range van Driestokklemmen hebben we inmiddels vier modellen ontwikkeld! Elke kweker die piramides wil maken van bamboestokken voor bijvoorbeeld Mandevilla’s of andere kuip- of groene planten kan nu bij ons terecht voor een passende oplossing. We bieden u twee ringdiameters aan van 35mm en 60mm. Daarnaast is elke ringdiameter voor twee verschillende stokdiktes geschikt. Eén tot 6,5 mm en één tot 9,5 mm stokdikte. Elk model is op aanvraag ook nog eens leverbaar in biologisch afbreekbaar materiaal!

Vraag gratis monsters aan via info@amevo.nl om te ervaren hoe snel en makkelijk onze nieuwe Driestokklem werkt en hoe goed deze klem bamboestokken fixeert.

Mevolon gronddoek

Nieuw 100 grams antiworteldoek

Voor de lichtere kwaliteiten Antiworteldoek zijn we gaan samenwerken met een nieuwe fabrikant, die een hoogwaardig doek maakt tegen uiterst scherpe prijzen. 

We hebben nu de eerste zending van dit doek, met een ruit van 25 x 25 cm ontvangen en we zijn heel tevreden over de kwaliteit. 

Graag laten we u meeprofiteren van dit zeer aantrekkelijk geprijsde doek.

We hebben hiervoor ook een leuke zomeractie prijs*, die we u niet in deze nieuwsbrief willen verklappen.

*Actie geldig tot 15 augustus 2023

Informeer bij onze verkopers naar de gunstige actie prijzen! Stuur een mailtje naar info@amevo.nl

Het team van AMEVO staat, zoals u van ons gewend bent, gedurende de hele zomer gewoon voor u klaar. U kunt dus te allen tijde bij ons bestellen.© 2024 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788