Plantstokken en bindmaterialen

AMEVO biedt een uitgebreid assortiment aan teelt begeleidende materialen. Onder andere tonkin stokken en kunststof plantenstokken en van allerhande bindmaterialen, zoals verschillende soorten boomband, tot gewasdraden en de welbekende bindtangen van BJA.

Producten 1-16 van 183

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Natuurlijke en kunststof stokken

AMEVO levert zowel stokken van bamboe, als van kunststof. Door onze jarenlange ervaring zijn onze tonkinstokken van constante topkwaliteit. AMEVO is trouwens de enigste die de bovendiameter ook op de baal vermeld. Zo heb je altijd zekerheid dat de stokken sterk genoeg zijn. Splitbamboe van AMEVO is zeer geschikt voor bijvoorbeeld de teelt van orchideeën, groente en perkgoed.

Kunststof plantenstokken van AMEVO zijn de meest duurzame en allerbeste plantenstokken. Ze zijn gemaakt van stalen buizen met een kunststof coating. Dit beschermt het staal tegen roestvorming.

Ook zijn er, zolang de voorraad strekt, fibersticks, dit zijn de ideale vervangers voor splitbamboe.

Planten vastzetten

Voor het vastzetten van planten vind je bij AMEVO vele mogelijkheden, voor vele soorten beplanting. Zo is er een uitgebreid assortiment plantensteunringen, clips en voor de hovenier boombanden. Natuurlijk leveren wij ook bindbuis, waaronder zelfs een biologisch afbreekbare bindbuis.

Lichtgewicht BJA TB-SI bindniettang

Op kwekerijen wordt natuurlijk ook vaak gebruik gemaakt van bindniettangen. AMEVO levert deze van het topmerk BJA. Met de nieuwe BJA TB-SI blauwe bindtang introduceert BJA dit jaar een lichtgewicht bindniettang. Met slechts 421 gram een absolute lichtgewicht, maar toch uiterst duurzaam. Vanzelfsprekend ben je ook voor tape, nietjes en BJA reserveonderdelen bij ons ook aan het juiste adres.

Mevonyl gewasdraad

Op zoek naar nieuwe bedrading voor je bomen/stammetjes stelling op je kwekerij, tuin-, of groencentrum, of wil je leifruit, zoals frambozen en bramen telen? Het Mevonyl gewasdraad is mede door zijn grote trekkracht hier uitermate geschikt voor. Je kunt de draden makkelijk op spanning zetten en houden met onze Gripples. Onze boomhouders en vele clips zoals de boom-, fruit-, rozen- en multiclips passen perfect op deze draden.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788