BJA-bindtangen en toebehoren

AMEVO presenteert bindtangen van BJA. Dit merk staat al jaren garant voor topkwaliteit. Daarnaast staan BJA bindniettangen bekend om hun lichte werking. Met de nieuwe BJA TB-SI blauwe bindniettang introduceert BJA dit jaar een lichtgewicht bindniettang. Met slechts 421 gram een absolute lichtgewicht, maar toch uiterst duurzaam. Uiteraard blijft de vertrouwde paarse tang ook gewoon verkrijgbaar. Vanzelfsprekend ben je ook voor nietjes en reserveonderdelen bij ons aan het juiste adres.

Producten 1-16 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Scrap free binden

Volledig probleemloos scrap free binden door een slim design met een beweegbare steunplaat. Geen kleine stukjes tape meer die achterblijven in het milieu of de tang verstoppen. Het ene kopuiteinde is versterkt. Door twee metalen puntjes, die boven het mes geplaatst zijn, wordt de tape op spanning gehouden tijdens het snijden. De tape wordt hierdoor altijd perfect afgesneden.

De lichtgewicht blauwe BJA TB-SI bindniettang

De nieuwe BJA TB-SI blauwe bindniettang is een slechts 421 wegende lichtgewicht bindtang, maar toch uiterst duurzaam. Vooral indrukwekkend is de perfecte balans, het gewicht is zó gelijkmatig verdeeld dat de tang in de hand nog lichter aanvoelt. 

Gemaakt van duurzaam aluminium, plastic en staal is deze tang máár liefst 25% lichter dan zijn welbekende paarse broertje. Het gewicht van 421 gram is zelfs inclusief allerlei extra’s, zoals een reservemesje, twee reserveveertjes en een handige stalen pin, om eventueel vastgelopen nietjes los te halen. Verder is de tapehouder nu verstevigd met scharnieren.

Ook voor de BJA TB-SI is maar héél weinig knijpkracht nodig. Hij heeft ook een ingebouwde stopper, om te voorkomen dat je te hard doorknijpt en het nietje platdruk voordat je de binding aan de plant hebt gemaakt. En daarbij is de handgreep nog ergonomischer vorm gegeven.

Hier vind je uitgebreide informatie over deze tang.

De welbekende paarse BJA TB-S bindniettang

De paarse BJA tang is net als zijn blauwe broer ergonomisch en uitermate prettig in gebruik doordat er maar héél weinig knijpkracht nodig is. Ook deze bindtanig is natuurlijk scrap free.

Tip: Een handigheidje is de apart te bestellen draadhouder, dit is een metalen plaatje die over het nietjesmagazijn geplaatst kan worden. Met deze draadhouder kunt je de tape vast nieten aan een gevlochten draad.

Toebehoren

Vanzelfsprekend hebben wij ook de passende tape, waaronder zelfs een biologisch afbreekbare, en nietjes voor de BJA tangen. Daarnaast zijn er vele reserveonderdelen verkrijgbaar.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788