Schakel- en boombanden

AMEVO levert een uitgebreid assortiment aan schakelband en boomband. Naast de welbekende autogordelboomband en AD-boomband, vindt je hier ook duurzame alternatieven in jute boomband en kokos boomband. Ook hebben wij zeer praktische boomhouders om laanbomen op uw kwekerij, of tuincentrum vast te zetten.

Producten 1-16 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Duurzame boombanden

Met kokos en jute boomband kies je voor een duurzame en milieuvriendelijke manier van aanbinden. Ook is er jute wikkelband en jute op rollen, om bijvoorbeeld beuken te beschermen te zonnebrand. Dan is er nog het welbekende AD-boomband wat volledig wordt gemaakt van gerecycled rubber met daartussen een geweven canvaslaag. Dit is verkrijgbaar in verschillende maten.

Naast deze duurzame oplossingen heeft AMEVO uiteraard ook gordelboomband, Mevolon groen boomband en uiteraard boomgespen en -spijkers.

Schakelbanden

Schakelbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitermate geschikt om snel bomen en struiken mee vast te zetten aan boompalen.

Boomhouders aan draad

Deze boomhouders zijn dé oplossing voor de laanbomen in pot verkoop op je tuincentrum of kwekerij. Geen last meer met omvallende bomen en beschadigde stammen. Ze zijn zo gemaakt dat de draad vastgeklemd wordt, maar het de stam niet raakt. De boomhouders zijn gemaakt van zacht synthetisch rubber en beschermen en ondersteunen dus de boom. Er zijn vier verschillende maten verkrijgbaar, geschikt voor verschillende stamdiameters.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788