AMEVO ontwikkelt duurzame fruitschaartjes

AMEVO ontwikkelt duurzame fruitschaartjes

BigStar byHwashin logo

In samenwerking met enkele grote tomatenkwekerijen, stekbedrijven en producent BigStar by Hwashin, heeft AMEVO een nieuwe lijn met fruitschaartjes ontwikkeld. Volgens onze directeur Folke van Dorp onderscheiden de fruitschaartjes zich vooral door de aantrekkelijke prijs en doordat ze extreem duurzaam zijn.

Duurzaamheid

“Met name die duurzaamheid is voor een grote klantgroep van ons belangrijk”, gaat Van Dorp verder. “Bijvoorbeeld tomatenkwekers gebruiken de schaartjes zo intensief en ontsmetten ze zo vaak dat de schaartjes aan forse slijtage onderhevig zijn. Door het snijgedeelte van deze nieuwe schaartjes te vernikkelen hebben we de levensduur belangrijk weten te verlengen.”

Handvatten in vier kleuren

Ook bleek tijdens de ontwikkeling van de nieuwe schaartjes dat er bij verschillende tomatenkwekers behoefte was aan meer kleuren handvatten. Dit om kruisbesmetting van ziektes tijdens het oogsten van de tomaten te voorkomen. Deze wens hebben wij uiteraard gelijk meegenomen en zodoende worden de fruitschaartjes met kromme bek nu aangeboden in vier verschillende kleuren.

Aantrekkelijk geprijsd

“In een tijd als deze waarin letterlijk alles duurder wordt zijn we vooral ook heel blij dat we nu eens een verbeterd product kunnen aanbieden dat ook nog lager geprijsd is dan de bestaande modellen”, aldus Van Dorp.

Hoveniersassortiment

Daarnaast wordt het BigStar assortiment voor de hovenier uitgebreid met een takkenschaar en een tweetal heggenscharen.

Hier vind je het complete BigStar assortiment.© 2024 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788