BJA TB-SI lichtgewicht bindniettang 50 mm blauw

SKU
1030106
Offerte aanvragen

De lichtgewicht blauwe BJA TB-SI bindtang, gemaakt van duurzaam aluminium, plastic en staal. Vergeleken met de paarse BJA TB-S tang heeft deze blauwe tang is 25% lichter dan de welbekende paarse bindniettang! Vooral indrukwekkend is de perfecte balans, het gewicht is zó gelijkmatig verdeeld dat de tang in de hand nog lichter aanvoelt. Alle concurrerende tangen zijn topzwaar en het verschil merk je direct als je onze nieuwe BJA tang even vasthoudt, laat staan als je er een hele dag mee werkt!

In de tang zit een trouwens een handige lange stalen pin met een haakje waarmee je vastgelopen nietjes eruit kunt peuteren. De tapehouder heeft scharnieren waardoor deze beter bevestigd is. Er zit een "stopper" op de tang, die voorkomt dat je bij het ophalen van de tape per ongeluk doorknijpt en een nietje platdrukt, voordat je de binding gemaakt hebt.

Verder is deze blauwe BJA TB-SI tang uiteraard scrap free, is er natuurlijk maar héél weinig knijpkracht nodig, wordt de tape altijd perfect afgesneden en dit alles zonder problemen.

Tip: Als je af en toe een druppeltje WD-40 op de bewegende delen doet blijft de tang lang soepel werken.

Klik hier voor meer informatie.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788