Stalen randbegrenzingen

Hier vindt je alle typen stalen randbegrenzing, van zowel Mevosteel, als EverEdge. Stalen kantopsluitingen zijn leverbaar in diverse kleuren en maten en natuurlijk ook de bekende cortenstalen variant.

EverEdge is de meest exclusieve metalen kantopsluiting. Het is een uniek ontwerp in al zijn eenvoud met een ongekend simpel koppelingssysteem. Het is zeer flexibel, ontzettend makkelijk en snel aan te leggen, volledig weersbestendig en onderhoudsvrij.

Mevosteel is een stalen randbegrenzing met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het ontwerp is eenvoudig en makkelijk te koppelen. Deze borderrand is flexibel, duurzaam en snel aan te leggen.

Producten 1-16 van 51

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EverEdge randbegrenzingen

EverEdge is onze meest exclusieve metalen kantopsluiting, een uniek ontwerp met een ongekend simpel koppelingssysteem. Het is zeer flexibel, ontzettend makkelijk en snel aan te leggen, volledig weersbestendig en onderhoudsvrij. Klik hier en zie hoe eenvoudig EverEdge randbegrenzing te plaatsen is.

EverEdge is gemaakt van hoogwaardig 1,6 of 2,5 mm dik verzinkt staal en de gekleurde types hebben een prachtige natuurlijk ogende matte corrosiebestendige coating. Hierdoor biedt het een praktisch permanente oplossing om de scheiding tussen gazon, border, pad of weg netjes en recht te houden.

De 1,6 mm Classic zit verpakt per 5 m per bundel, met een effectieve lengte 4,75 m. En de 2,5 mm ProEdge gaat per 12,5 m per bundel, met een effectieve lengte van 12,25 m. De drie hoogtes 7,5 cm, 10 cm en 12,5 cm zijn onderling aan elkaar te koppelen.

Mevosteel randbegrenzingen

Mevosteel is een stalen randbegrenzing met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het ontwerp is eenvoudig en makkelijk te koppelen. Het is flexibel, duurzaam en snel aan te leggen. Mevosteel is zéér geschikt als bestratingsrand, in plaats van betonbandjes. Het materiaal is namelijk goed te buigen in elke gewenste ronding.

Het is verkrijgbaar in 4 soorten: corten staal ongecoat, bruin gepoedercoat, verzinkt en RVS. Mevosteel borderranden hebben losse verankeringspennen die uiteraard meegeleverd worden. Het wordt, met uitzondering van de Basic Edge typen, geleverd in bundels van 11,25 m, met een effectieve lengte van 10,25 m.

Tip: Begin altijd met een strip die je net voor het pengat in het midden van de strip hebt af geslepen. Zo begin je altijd met een verankering. Elke hoek is trouwens eenvoudig te maken na licht inslijpen van de binnenzijde.

 

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788