Ekosteker op maat 3 mm naturel

SKU
1020799
Offerte aanvragen

Op aanvraag zijn Ekostekers ook leverbaar naturel bedrukt (eenzijdig of tweezijdig) en op maat gemaakt. De dikte is 3 mm en de maximale breedte is 2,5 cm, echter u dient rekening te houden met enige ronding door de natuurlijke aard van het bamboe. Er zijn vele vormen mogelijk. Bij de bedrukking wordt de tekst in de Ekosteker gebrand, vanwege de ronding is de maximumbreedte beperkt tot ca. 1,4 cm. Minimumaantal is afhankelijk van de grootte ca. 100-200.000 stuks.

Laat ons uw wensen weten, wij helpen u graag hiermee.

Met uiterst effectieve antischimmel bescherming.

Wat zijn de exacte mogelijkheden bij de bedrukte Ekostekers?

Voor de maatvoering geldt dat enkel de bovenste 10 cm bedrukt kan worden, waarbij je ook nog 0,8 cm van de bovenkant moet blijven en 1,5 mm van de beide zijkanten. Je houdt dus een effectief drukvlak van 9,2 x 1,1 cm over.

Bedrukking varieert altijd doordat het gebrand is en drukvlak niet geheel vlak is. Het is goed om te weten dat er ook inbrandings/bedrukkingsverschil tussen stekers die meer uit de binnenzijde van de bamboepaal komen en stekers die meer uit de buitenzijde komen is. Stekers uit de binnenzijde zijn lichter van kleur en het materiaal is iets zachter. Stekers uit de buitenzijde zijn lichtbruin van kleur en het materiaal is iets harder.

Wij adviseren altijd om de letters zo groot mogelijk te maken en een duidelijk en helder lettertype te kiezen, dit vanwege de leesbaarheid en herkenning op afstand. Zeer gedetailleerde afbeeldingen/logo’s kunnen dus niet goed gedrukt worden of zullen er niet mooi uit komen te zien.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788