Thermostretch rekwikkelvlies / 500 m x 50 cm

SKU
1161010
Offerte aanvragen
Thermostretch is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van jonge planten op karren bij kwekerijen. Het is ideaal voor gewassen die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen. Thermostretch beperkt temperatuurschommelingen en zorgt dus voor minder uitval in de planten.

ThermoStretch is speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens het vervoer van temperatuur gevoelige planten en bloemen. Het is een rekbaar doek van polypropyleen dat bij het vervoer van kwetsbare planten véél beter is dan stretchfolie. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat gevoelige planten niet lijden onder temperatuurveranderingen tijdens transport en tijdelijke opslag.

Door de hoge luchtdoorlatende structuur blijft de jonge plant beschermd, en loopt de luchtvochtigheid niet op tijdens transport. De hoge elasticiteit van het doek verzekert een goede wikkeling van de kar.

Wat zijn de voordelen?

Stretch: Door de rekbaarheid van het doek kan het gebruikt worden als vervanging van stretchfolie. Handmatig te gebruiken en op wikkelmachines voor Deense karren. Ook kan het gebruikt worden voor pallets met dozen.

Ademt: ThermoStretch is luchtdoorlatend, dit zorgt er voor dat het product kan ademen.

Isoleert: ThermoStretch isoleert, wat er voor zorgt dat het product minder onderhevig is aan temperatuurschommelingen. Dit betekent minder uitval door warmte schok en vorst schade.

Kleeft niet: ThermoStretch kleeft niet, maar heeft wel de rekmogelijkheden van rekwikkelfolie. Hierdoor is het de ideale vervanger van rekwikkelfolie. Omdat ze niet aan elkaar plakken kun je Deense karren veel makkelijker laden. Wat de kans op scheuren van de verpakking en het mogelijk opnieuw verpakken van de Deense karren enorm verminderd.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788