Schuine plaatetiketten

AMEVO biedt vele maten schuine plaatetiketten. Zo is er bij de M-serie, naast de rechthoekige, ook een serie met afgeronde hoeken. De plaatetiketten zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. Ze zijn makkelijk te beschrijven met onze merkstiften. Door de schuin staande plaat zijn ze bovendien ook makkelijk af te lezen.

Tip: Het cijfer in de naam van het plaatetiket geeft bij benadering de totale lengte aan.

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

M-serie

De M-serie plaatetiketten zijn een ongekend voordelige serie plaatetiketten. Er zijn gewone hoekige, maar ook types die afgerond zijn aan de zijkanten. De M-serie plaatetiketten zijn gemaakt van sterk polypropyleen en zijn UV gestabiliseerd. De verbinding van de stok naar de plaat is bovendien extra verstevigd met enkele ribben, waardoor ze extra sterk zijn. Verkrijgbaar in 4 maten, waarbij de M-41 en de M-51 afgeronde hoeken hebben. De M-38 is in vele verschillende kleuren leverbaar.

T-serie

De T-serie is een uitgebreide serie schuine plaatetiketten. Je vind hier ook twee beschrijfbare plaatetiketten, de T-44 krijt en T-53 krijt. Deze hebben een ruw oppervlak waardoor zijn ze makkelijk te beschrijven zijn met krijt, ideaal dus voor bloemisten. Ook is er de T-71, met een lengte van 71 cm en een plaat van 20 x 12 cm ons grootste schuine plaatetiket.

S-45

Als laatste is er nog de S-45, een ivoorkleurig plaatetiket gemaakt van polystyreen.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788