Schuine plaatetiketten

AMEVO biedt vele maten schuine plaatetiketten. Er is de M-serie met afgeronde hoeken, daarnaast zijn er rechthoekige, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. Ze zijn makkelijk te beschrijven met onze merkstiften. Door de schuin staande plaat zijn ze bovendien ook makkelijk af te lezen.

Tip: Het cijfer in de naam van het plaatetiket geeft bij benadering de totale lengte aan.

Producten 1-16 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

M-serie

De M-serie plaatetiketten zijn een ongekend voordelige serie die afgerond zijn aan de zijkanten. Deze afgeronde plaatetiketten zijn gemaakt van polypropyleen en zijn UV gestabiliseerd. Verkrijgbaar in 2 maten, waarbij de M-41 in vijf kleuren en de M-51 in drie kleuren leverbaar is. De verbinding van de stok naar de plaat is extra verstevigd waardoor ze erg sterk zijn.

C- en T-serie

De C-serie bestaat uit een tweetal plaatetiketten met een plaat van 9,5 x 6,5 cm en is leverbaar in groen en geel. De T-serie is onze meest uitgebreide serie uitgebreide serie schuine plaatetiketten. Je vind hier ook twee beschrijfbare plaatetiketten, de T-44 krijt en T-53 krijt. Deze hebben een ruw oppervlak waardoor zijn ze makkelijk te beschrijven zijn met krijt, ideaal dus voor bloemisten. De T-38 is in vele verschillende kleuren leverbaar. Ook is er de T-71, ons grootste schuine plaatetiket met een lengte van 71 cm en een plaat van 20 x 12 cm.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788