Rechte plaatetiketten

AMEVO biedt vele maten rechte plaatetiketten. Er zijn types met afgeronde hoeken, rechthoekige en ronde platen, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Ze zijn makkelijk te beschrijven met onze merkstiften. Daarnaast kunnen de ronde plaatetiketten met bedrukking geleverd worden. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden.

Tip: Het cijfer in de naam van het plaatetiket geeft de totale lengte aan.

Producten 1-16 van 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

M-serie

De M-serie plaatetiketten zijn een ongekend voordelige serie plaatetiketten. Er zijn gewone hoekige, maar ook types die afgerond zijn aan de zijkanten. De M-serie plaatetiketten zijn gemaakt van sterk polypropyleen en zijn UV gestabiliseerd. Verkrijgbaar in 3 maten, waarbij de M-28 en de M-30 afgeronde hoeken hebben. De M-24 is in 6 verschillende kleuren leverbaar en de stok is voorzien van een zigzagpatroon voor extra stevigheid.

S- en T-serie

De S-serie bestaat uit een drietal ivoorkleurige plaatetiketten met verschillende maten. In deze serie vind je ook ons kleinste plaatetiket, de S-13,5. De T-serie is een uitgebreide serie rechte plaatetiketten. Je vind hier onze grootste plaatetiket, de T-74 met een totale lengte van 74 cm. De T-15 en T-30 zijn in vele verschillende kleuren leverbaar.

Ronde plaatetiketten

Bij de ronde plaatetiketten zijn standaard 2 maten voorradig in het geel. De 40 cm variant heeft handige sleuven om een kaart tussen te schuiven. De 75 cm variant is op bestelling ook in wit, oranje, rood, blauw en groen leverbaar. Ook kan deze die bedrukt worden met bijvoorbeeld uw logo. Ideaal als markering in de akkerbouw, of de bollenteelt. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Flexo plaatetiketten

De Flexo plaatetiketten zijn zo flexibel dat ze zo weer terug buigen als er bijvoorbeeld een trekker overheen rijdt. Ze hebben een ruitvormige plaat van 13,2 x 13,2 cm en zijn leverbaar in 3 kleuren.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788