Plakkaatramen en toebehoren

Een goede presentatie en informatievoorziening is essentieel als het gaat om het stimuleren van de verkoop. Met onze plakkaatramen kunt je productomschrijvingen, prijsaanduidingen, acties, en andere reclame-uitingen laten opvallen in je bedrijf. 

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Alle plakkaatramen, T-stukken en voetplaten zijn gemaakt van hoogwaardig Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS) kunststof, breukvast en met een hoge UV bestendigheid. Door de gemakkelijke wisselmogelijkheid van de plakkaatramen en de verschillende combinaties van bevestigingselementen zijn er ongekend veel product presentatie mogelijkheden. De inschuif-opening zit standaard aan de smalle zijde.

Standaard of plus-formaatramen?

Er zijn twee verschillende typen plakaatramen: de standaard ramen en de plus-formaat ramen. Maar wat is nu precies het verschil?

De standaard plakaatramen hebben een DIN A5, A4, of A3 formaat. Dat wil zeggen een exacte papierformaat. Deze plakaatramen hebben afgeronde hoeken. Gebruik voor de standaard plakaatramen alleen de 80 of 125 μ lamineerhoezen. Je kunt ook de met krijt of krijtstift te beschrijven leifolieplaten gebruiken.

De plus-formaat plakaatramen zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes met hoge luchtvochtigheden, zoals in kassen. Dus op plekken waar alleen gelamineerde plakkaten gebruikt kunnen worden. Deze zijn dus net wat ruimer, waardoor de gelamineerde kaart beter past. Plus-formaat ramen hebben rechte hoeken. Gebruik voor de plus-formaat plakaatramen alléén de 100 μ lamineerhoezen.

Toebehoren

Naast de ramen heb je nog toebehoren nodig voor je presentatie. Er is keus uit verschillende standsbuizen en voetplaten. Je zet het raam met behulp van een T-stuk op de standbuis.

Tip: De verchroomde uitschuifbare standbuis is niet geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving.

Ook om het raam op te hangen aan een draad, of aan een buis te klemmen hebben wij het juiste bevestigingselement.

© 2022 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788