Een warme deken met ThermoStretch

Een warme deken met ThermoStretch

Nu de nachten kouder worden krijgen de Kerststerren van Kwekerij Wouters uit Ens een extra warme deken voor ze de kas uitgaan op weg naar een klant. Al enkele jaren gebruikt Wouters ThermoStretch van AMEVO om er voor te zorgen dat de Kerststerren geen koutje vatten op transport.

“Het is niet alleen vanwege de kou dat we ThermoStretch gebruiken” aldus Pascal Langevoort van Kwekerij Wouters, “doordat ThermoStretch ademt blijft de luchtvochtigheid tijdens het transport ook veel beter op peil dan wanneer je de karren met folie insealed. Tijdens de teelt doen we er alles aan om een topkwaliteit Kerstster te kweken. Vanzelfsprekend willen we dan die mooie plant ook in optimale conditie bij de klant krijgen”.

ThermoStretch

Folke van Dorp van AMEVO geeft aan dat ThermoStretch oorspronkelijk ontwikkeld is voor het vervoer van jonge Orchideeënplanten. Deze bleken extreem gevoelig voor kou en vocht tijdens het transport vanuit de vermeerderaar naar de kweker. “Dan is het altijd mooi om te zien dat zo’n inventief product als ThermoStretch een tweede toepassing vindt”.© 2019 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788