Kunststof randbegrenzingen

Onze Gardenliner kunststof randbegrenzingen zijn zeer sterk en uiterst flexibel. Deze borderranden zijn UV-stabiel en gaan dus zeer lang mee. Er zijn 5 verschillende typen, waarbij de Orlando Bric-Edg speciaal voor bestratingsranden ontwikkeld is en de Chicago speciaal voor vijverranden. Voor deze vijverrand zijn speciale paaltjes los verkrijgbaar, bij de overige typen worden de pennen standaard meegeleverd.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het grote voordeel van kunststof kantopsluitingen is dat ze niet kunnen roesten en geen scherpe randen hebben. Het zijn de veiligste randbegrenzingen die er bestaan en daarom ideaal voor het gebruik in de omgeving van kinderen en dieren. Alle Gardenliners kunststof randbegrenzingen zijn dus zeer goed UV stabiel door de unieke samenstelling van het materiaal.

Verschillende typen kunststof kantopsluitingen

Elk type heeft zijn eigen kenmerken:

Zo is de Denver uitstekend geschikt als randbegrenzing voor bochtige paden en ronde vormen. Door de lange lengte kan het razendsnel verwerkt worden.

De Edg-King borderrand is door de kraalrand zeer geschikt voor gebruik in o.a. kinderspeeltuinen en door deze rand kan het materiaal ook niet knikken. Ook is er een handig hoekstuk om 90° hoeken te maken.

De Los Angeles Trimline heeft net als de Edg-King een ronde kraalrand, alleen wat kleiner, namelijk 14 mm in doorsnede. Maar dus ook weer uitstekend geschikt als kantopsluiting voor speeltuinen, of bijvoorbeeld bezoekerstuinen.

Speciaal voor bestratingen is er de Orlando Bric-Edg. Er is zowel een rechte als flexibele variant, deze bestratingsranden kunnen uiteraard eenvoudig met elkaar worden verbonden.

Als laatste is er de Chicago vijverrand. De naam zegt het al, een rand speciaal voor gebruik bij de aanleg van vijvers. De lange lengtes kunnen snel verwerkt worden en eenvoudig vast gezet worden met de apart verkrijgbare recyclingpaaltjes.

Tip: Voor het maken van hoeken bij de Denver en Chicago even het materiaal verhitten met een kleine gasbrander en daarna kan het strak gebogen worden.

© 2023 Amevo 2000 BV | De Amer 22 8253 RC Dronten | 0321 387788